Sympathia.hu

Tények és valóság

El kell hinnünk, hogy Trump nyerhetett!

Van egy emberi tulajdonságunk, mégpedig az alapvető nyugalom utáni vágyunk. S hogy a nyugalmat megkapjuk, hajlamosak vagyunk hinni a mindenkori „hivatalosságnak”: elfogadjuk a hivatal döntését, határozatát akkor is, ha kételkedünk benne.

Kicsit így vagyunk Joe Biden állítólagos győzelmével kapcsolatban is. Tudjuk nagyon jól, hogy elképesztően gyanús események történtek a választások során, amelyek feketén-fehéren arra mutatnak, hogy a demokraták – és mögöttük természetesen a deep state, vagyis a hálózatosan működő globális elit – elcsalták a választásokat.

És mégis: a hivatalos – vagyis fősodratú – média, a CNN-től sajnos egészen a Fox Newsig gyakorlatilag „bejelentette”, hogy Biden már visszavonhatatlanul megnyerte a választásokat, a szövetségi választási bizottság pedig azt nyilatkozta, hogy „a 2020-as választás volt a legbiztonságosabb voksolás az amerikai történelemben”. (Ez annyira cinikus megnyilvánulás a százszámra mutatkozó gyanús jelenségek után, hogy már önmagában is árulkodó.)

Persze hogy ilyen ellenszélben, a „hivatalosság” dörgedelmes kinyilatkoztatásainak brutális súlya alatt görnyedezve, már nem igazán merünk szembemenni a fősodrattal, mert a végén még minket fognak hülyének nézni.

Pedig ezt kell tennünk – szembe kell mennünk a fősodrattal!

Persze tudjuk mi jól, mert megmondják nekünk: a megtestesült Igazság maga Joe Biden. A sötétség pedig Trump.

Ezért „csak” Biden nyerhet.

És valóban nagyon nehéz szembemenni az árral, a mai globalista-liberális-multikulti árral. Könnyebb elfogadni, hogy tényleg Biden nyert, higgyünk a hivatalosságoknak.

De emlékezzünk: ugyanilyen lelki okokból fogadtuk el egy ideig, hogy az USA azért támadja le a Szaddám Huszein által vezetett Irakot, mert az tömegpusztító (vegyi) fegyverekkel rendelkezik, és támogatja az al-Káida nevű terrorszervezetet. Aztán kiderült, hogy ebből semmi nem volt igaz, kiderült, hogy tudatosan verték át az egész világot ifjabb Bushék.

Itt a mi példánk is: a 2002-es választásokon számos, nagyon gyanús jel árulkodott arról, hogy a szocialisták „kreatívan” beleavatkoztak a folyamatba (például a láncszavazással, de több más furcsa jelenség akadt, többek között a MIÉP különös „visszaesése” a fővárosi szavazatok számlálásánál, miközben éppen a fővárosban volt a párt a legerősebb). Sokan tüntettek/tüntettünk is, a szavazatok újraszámlálását kérve. Ám az újonnan megalakuló MSZP–SZDSZ-kormány egyik első dolga az volt, hogy július 20-án ledarálja a szavazócédulákat… A „hivatal” döntött, az eredményt pedig végül tudomásul vettük, mert nem tehettünk mást.

És hát persze: nagyon nehéz elhinni, hogy a demokrácia és a szabadság őshazájában gigantikus csalás történt volna. Egyszerűen nem akarjuk elfogadni, hogy ez megtörténhet. Mert ez romba döntené bennünk a „hivatalosan” és törvényesen működő világról alkotott biztonságos képünket.

Nos, vegyük észre: ők pontosan tisztában vannak ezzel az emberi, lelki szükséglettel, a biztonság, kiszámíthatóság, nyugalom iránti vágyunkkal, és ezt használják ki. Ezért mernek akár brutális, égbekiáltó szélhámosságokat elkövetni.

Emlékezzünk csak 2006-ra: hittük volna, hogy Gyurcsányék elcsalják a választásokat? Nem. Pedig lényegét tekintve ezt tették, ha nem is láncszavazással, hanem a választók átverésével. És mit is mondott az őszödi? Tüntetni fognak – majd megunják, hazamennek.

Nos, a demokraták Amerikában éppen ebben bíznak: a republikánusok majd megunják, hazamennek. És Biden elnök lesz. Az emberek pedig fokozatosan napirendre térnek az események felett, mert végső soron nyugalomra vágynak.

Én meg azt mondom: tartsunk ki még, higgyünk abban, hogy az igazságnak győznie kell, higgyünk abban, hogy Trump és csapata nem adja fel, és kikényszeríti az összes szavazat újraszámlálását. Fiat justitia, pereat mundus! – kemény mondás ez, de szerintem többet ér mindennél. Még a nyugalmunknál is többet ér, sőt, valójában akkor nyugodhatunk meg igazán, amikor megtörténik az újraszámlálás, és kiderül, hogy tényszerűen ki nyerte a választásokat.

Kérek mindenkit, ne higgyen feltétel és fenntartás nélkül a mindenkori „hivatalban”! Mert itt és most, pontosabban az Egyesült Államokban a deep state, a globális elit az, amely a hivatal által akar bennünket meggyőzni valamiről, ami korántsem egyértelmű, sőt.

Az oddsaimat én Trumpra teszem!

Forrás:
https://magyarnemzet.hu/fricz-tamas-blogja-all/el-kell-hinnunk-hogy-trump-nyerhetett-8963306/