Sympathia.hu

Tények és valóság

Nem Joe Biden az igazi fenyegetés a szabadságra

Ebben az országban sokáig ragaszkodtunk ahhoz az elképzeléshez, hogy a zsarnokság valamilyen ellenséges erő formájában jelentkezik, mint például a szovjetek vagy a nácik, vagy az iszlám terrorizmus.

Feltételezhetően így gondolkodtunk évtizedek óta, és gyakran jó okkal.

Amerika vége “bummal” jönne.

Az egyik dolog, amelyet 2020 mindenki előtt elárult – akár a választásokról, akár a COVID-ra adott válaszról volt szó -, hogy az amerikai szabadságot ebben a században nem tankokkal és rakétákkal rendelkező diktátorok fogják veszélyeztetni, hanem a beszédet cenzúrázó arctalan technológiai óriások, az állandó bürokraták érinthetetlen osztálya és a botox-injekcióval ellátott szélesen mosolygó híradósok, akik a politikai aktivizmust választják a tények, a tisztesség és a szabadság helyett – mindezt csillogó szemmel.

A független információs források, mint például a Newsmax, fontosabbak, mint valaha, mert egy olyan nemzetben, ahol a nyilvánosságot tetszés szerint manipulálják az igazságnak álcázott hatalmas, pénzes, gyakran intoleráns érdekek – több ötlet, több sokszínűség és több párbeszéd létfontosságú.

Az elmúlt négy év megmutatta, hogy az elnökség egykor hatalmas zaklatói szószéke elsápad a média, a Big Tech, a felsőoktatás és Hollywood propaganda megafonjához képest.

Ezek az erők nem nyerték el azokat a győzelmeket, amelyeket ezeken a választásokon szerettek volna, az biztos, de e folyamat során merészebbek, pimaszabbak és erősebbek lettek.

Folyamatos harcunk nem annyira Joe Biden-nel van, mint inkább a társadalmunkban a piramis tetején álló emberek ellen – azok ellen, akik kontrollálni akarják, hogyan gondolkodj.

Úgy hiszik, hogy le kellene mondanod a saját véleményedről az ő Agenda-jukért, részt kellene venned az ő csoportgondolkodásukban, és rágcsálóként kellene viselkedned, ahogyan azt ők gondolják, hogy az vagy.

Nem gondolják, hogy észreveszed képmutatásukat.

A boldogtalan chicagói polgármester, Lori Lightfoot – csak bezárta városát és lemondta a hálaadás napját.

Közvetlenül a választások után az utcán ünnepelt több száz Biden-támogatóval maszk nélkül.

Jim Clyburn képviselő, D-S.C., adta át Joe Bidennek a Demokrata Párt jelölését idén.

A múlt héten ő hasonlította össze a CNN-en Trump elnök választások utáni jogi vizsgálatát a Hitler és a náci Németország által alkalmazott taktikákkal.

Természetesen Chris “Fredo” Cuomo nem mondott semmit erre a vitriolra válaszul.

Ezt követően Anchor Christiane Amanpour a CNN-en megduplázta a Trump-Hitler összehasonlítást saját programjában.

Szombaton a média nagy része figyelmen kívül hagyta a Black Lives Matter és az ANTIFA baloldali aktivistáinak Trump-párti felvonulók elleni brutális támadásait, miközben a konzervatívok Washingtonban megmutatták támogatásukat az elnök iránt.

Ezekben a példákban apró bepillantásokat láthatunk a baloldali média féktelen erejébe, azokba a hosszúságokba, amit az ellenzék démonizálásához szükséges, és Joe Biden gyengeségébe.

A demokraták és a média nem csak Trump-, hanem republikánus- és konzervatív-ellenes megosztó, sértő és felbujtó megjegyzéseit az úgynevezett Uniter-in-Chief (szerk. megj.: Egyesítő Főnök, D.J. Trump-ra aggatott jelző) nem tett szemrehányást, ahogyan azt várták.

Ne tévedj – ez a választás a Demokrata Párttal összefogott szocialisták, marxisták és médiaaktivisták által képviselt szélsőbaloldali politika elutasítását jelentette.

De tisztázzuk, ők nem fognak megállni.

Folytatni fogják azok démonizálását és eltörlését, akik nem értenek egyet velük.

Továbbra is rasszistáknak fognak nevezni minket, és konzervatív hangokat elhallgattató félelmet fognak kiváltani.

Továbbra is azt fogják mondani az amerikaiaknak, hogy nagyobb egyéni szabadság átengedése egy erősebb kormány számára egyenlőséget, tisztességet és szabadságot teremt majd.

Továbbra is megosztónak bélyegzik meg azokat, aki nem értenek velük egyet, azokat, akiknek van elég bátorságuk önmagukról gondolkodni.

Ez a mi harcunk. Joe Biden egy mellékszereplő. Mindannyiunk feladata lesz ellenállni ezeknek az erőknek, hogy megőrizzük azt az Amerikát, ami minden amerikai számára létezik.

Forrás:
Tom Basile/Newsmax
https://www.newsmax.com/tombasile/clyburn-far-left-lightfoot/2020/11/16/id/997287/