Sympathia.hu

Tények és valóság

Új világrend, háttérhatalom, globalista elit – a Trump-felvonulás résztvevőivel beszélgettünk

“MI LESZ, HA TRUMP MÉGIS MARAD MÉG NÉGY ÉVIG?”

Felmérések szerint a republikánus szavazók még mindig több mint a fele úgy véli, hogy Donald Trump nyerte a novemberi amerikai elnökválasztást. Nem véletlenül jelent meg az előzetes várakozásokhoz képest jóval nagyobb tömeg Washingtonban az elnök melletti kiállás jegyében. Az amerikai fővárosban a Hetek helyi tudósítója beszélgetett a felvonulókkal.

MINDEN EDDIGINÉL VESZÉLYESEBB VILÁGREND

Thomas egyenesen Dél-Karolinából utazott át Washington DC-be, hogy kiálljon a jelenlegi amerikai elnök mellett. Mint mondja, nem azt szándékoznak biztosítani, hogy megmaradjon Trumpnak az elnöki titulusa a következő négy évre is, hanem azt az Amerikát szeretnék megőrizni, amelyért évszázadokon keresztül harcolt a nép. Úgy véli, a rendszeresen Trump mellett felvonuló hatalmas tömegek láttán furcsállja, hogy a szavazás során viszont pont ennek a fordítottját lehetett a számok szerint tapasztalni.

Thomas egészen 2016-ig sem a külpolitikát, sem a belpolitikát nem követte. Jött viszont Trump, aki miatt viszont elkezdett érdeklődni a politika iránt.

“Eltűnni látszik az Egyesült Államok egy olyan háttérhatalom miatt, amit a legmerészebb álmainkban sem tudtunk elképzelni.”

A dél-karolinai szerint a sajtóban megjelent választási csalásokkal kapcsolatos hírek is azt bizonyítják, olyan világrenddel állnak szemben, ami minden eddiginél veszélyesebb.

“MÉG NÉGY ÉVET!”

Az Ohióból érkező Beth szerint nem is a választási szabálytalanságok jelzik igazán ezt az új “világrendet”, hanem a koronavírus járvány, ami “még velünk marad egy jó ideig”. A háromgyermekes anya a védőoltások miatt aggódik igazán és szerencsésnek tartja, hogy a jelenlegi elnök nem tenné azokat kötelezővé, hanem személyes döntésre bízná azok beadatását.

“Még négy évet! MÉG NÉGY ÉVET!”

kiabálja Beth, miközben azt magyarázza, hogy számára az sem mindegy, hogy a gyermekei milyen társadalomban nőnek majd fel, milyen elvek mentén tudja majd őket felnevelni. Visszatérve a járványra, úgy véli: “a globalista elit eszközként használja, hogy teljes kontroll alatt tartsa az emberiséget.”

HA AMERIKA EZT HAGYJA, MÁSOK IS EZT FOGJÁK TENNI

Raymond egy igazi csatatérállamból, Arizonából érkezett a fővárosba. Ő keresztényként azért támogatja Trumpot, mert amit a 2016-os választási kampány alatt megígért, azt szinte mindent meg is tartotta. Kiemelte az amerikai gazdaság teljesítményét, valamint az illegális bevándorlás visszaszorítását is. Szerinte kizárólag Trump érdeme, hogy Amerika mind az iráni atomalkuból, mint a párizsi klímaegyezményből kiszállt.

“Mindezalatt az ellenségei az első naptól kezdve puccsal próbálják megdönteni a hatalmát, és a média is teljesen őellene dolgozik.”

Raymond is úgy hiszi egyébként, hogy csalások sora történt a választáson. Furcsállja, hogy november 3-án váratlanul korán több helyen egyszerűen leállították a szavazatok összeszámolását. Aztán másnap néhány óra leforgása alatt több százezernyi Biden-szavazat jelent meg a rendszerben – állítja a férfi, – szerinte arra kellett az idő, hogy manipulálhassák az állást.

Fotó: Kőrösi Gábor / Hetek.hu

“Ezzel az a baj, hogyha ezt Amerika megengedi, akkor más országok is ilyen eszközökhöz nyúlnak majd. Ennek visszafordíthatatlan hatása lehet.”

MI LESZ, HA TRUMP MÉGIS MARAD MÉG 4 ÉVIG?

Frederick üvöltését messziről lehet hallani, tiszta erejéből kiabálja: nincs még vége. Ő San Diegóból utazott fel idáig, tudjuk meg. Ő is tántoríthatatlanul úgy hiszi, csak csalással lehetett megdönteni Trump hatalmát. Ő még bízik abban, hogy a jogi eljárások eredménnyel zárulnak majd, de fel van készülve az esetleges következményeire is:

“El tudod képzelni, hogy mi lesz, amikor Trump hivatalosan is újra 4 évig elnök marad?”

Kérdésére talán az este adott igazán választ, amikor a tömeg nagy részének az elvonulása után Antifa- és BLM-tüntetők kezdték el a még Washingtonban sétálgató, hazainduló Trump-párti felvonulókat zaklatni. Többeket megvertek, lökdöstek, inzultáltak.

Az még a következő hetek kérdése, hogy a Trump-stábcsapat által beígért “feldolgozhatatlan mennyiségű bizonyíték” vajon tényleg alátámasztja-e azt az állítást, hogy az elnökválasztás valódi győztese igazából nem Joe Biden, hanem a jelenlegi republikánus elnök – ahogyan azt republikánus szavazók tömegei tudni vélik.

Forrás:
https://www.hetek.hu/cikkek/online/uj-vilagrend-hatterhatalom-globalista-elit-a-trump-felvonulas