Sympathia.hu

Tények és valóság

Donald Trump ügyvédi csapata 2020. november 19-én, Washington D.C.-ben tartott sajtótájékoztatót a választási csalásokról és korrupcióról

A következő cikk a Vilaghelyzete.com és a PestiSracok.hu oldalakon megjelent hírek összegzése.

Donald Trump ügyvédi csapata sajtótájékoztatót tartott csütörtökön, ahol a választási csalásokra vonatkozó bizonyítékokról beszéltek részletesen. A jogászok általi beszámolót élő adásban közvetítettük. Természetesen a tőzsdespekuláns, Soros György neve is előkerült.

Trump elnök korábban már tett utalást arra, hogy jogi csapata „fontos sajtótájékoztatót tart ma”, hogy elmagyarázzák, miért „nagyon világos és életképes az út a győzelem felé”. Az elnök ma azt írta a Twitteren: „a darabok nagyon szépen a helyükre kerülnek”. A sajtótájékoztatóra a Republikánus Nemzeti Bizottságban került sor. Trump jogi csapatát New York város volt polgármestere és az elnök személyes ügyvédje, Rudy Giuliani vezeti, aki a sajtótájékoztatón határozottan állította, hogy az általuk felfedezett csalás elég nagy ahhoz, hogy megváltoztassa az eredményt, és azok a bizonyítékok, amelyek rendelkezésükre állnak, egyértelműek. Azt is mondta, hogy „jelentős mennyiségű” bizonyítékuk van a választói csalásra Új-Mexikó és Virginia államban is. Elhangzott: „egy demokratikusok által ellenőrzött nagyvárosokra összpontosított központban fedezték fel a választási csalások elkövetésére előkészített tervet”, ráadásul nemcsak néhány, hanem számos államra vonatkozóan. A Michiganban történt állítólagos csalásokra 220 bizonyítékkal rendelkeznek, ebből nyolcat hozhatnak most nyilvánosságra. Megemlítette azt is, hogy több olyan választó is szavazott, aki már nem is él, így például Pennsylvania államban.

Sidney Powell a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy nem engedik magukat megfélemlíteni, majd elmondta, hogy sejtésük szerint venezuelai, kubai és valószínűleg kínai kommunista pénzeket használtak arra, hogy befolyásolják az amerikai választások kimenetelét. Amint azt Sidney Powell mai sajtótájékoztatóján megemlítette, a Dominion Results Tally & Reporting User Guide megtekinthető az OANN weboldalán. A linken továbbra is megtalálják a hivatkozott dokumentumokat – fogalmazott. Powell szerint Trump elnök földcsuszamlásszerű győzelmet aratott, több, mint 80 millió érvényes szavazattal rendelkezhet. Az ügyvédi csapat újságírói kérdésre válaszolva Soros György felelősségéről is beszélt.

Jim Jordan és James Comer azonnali kongresszusi vizsgálatot kezdeményeztek a 2020-as választásokkal kapcsolatban
A sajtótájékoztató bevezetője magyar felirattal.

Jenna Ellis bevezetője

“Szóval… elnézést, még nem tartunk a kérdéseknél!
A nevem Jenna Ellis, a Trump kampány egyik vezető jogi tanácsadója vagyok, és most el szeretném magyarázni, hogy honnan indultunk, hol tartunk most és, hogy mire számíthatnak ettől a folyamattól.

Szóval arról, amit itt hallottak, biztos vagyok benne, hogy a holnapi kamu újságokban két dolog áll majd:

 1. vagy az, hogy nem mutattunk be elegendő bizonyítékot,
 2. vagy pedig az, hogy túl sokat beszéltünk!

Rendben? Szóval, amit most hallottak, az alapvetően egy nyitóbeszéd volt!

Erre számíthatnak majd, amikor bíróságra megyünk, ahol tulajdonképpen egy teljes érdemi tárgyalás lesz majd és ahol be fogjuk mutatni ezeket a bizonyítékokat, amivel bizonyítani fogjuk az ügyünket!

Ez nem egy epizód az “Esküdt ellenségek”-ből, ahol minden szépen 60 percbe van sűrítve!

Mivel Önök, akik most ebben a szobában vannak, vagy esetleg nézik ezt más csatornákon, egyértelműen sosem voltak bírósági riporterek!

A tárgyalások időigényesek, a bizonyítékok bemutatása időigényes!

Ez alapvetően egy nyitóbeszéd azért, hogy az amerikai emberek megérthessék, hogy eddig mit rejtegettek a hírcsatornák és miről nem hajlandóak beszámolni, mivel az Önök összes kamuhíreinek címlapjai ennek az ügynek az érdemi része körül táncolnak és törvényteleníteni próbálják azt, amit mi itt teszünk!

Hadd mondjam el nagyon tisztán, a mi célkitűzésünk az, hogy megbizonyosodjunk a választásunk sértetlenségének védelméről és megőrzéséről!

Trump elnök az első naptól kezdve mondogatta, mindez arról szól, hogy fenntartsuk a szabad és becsületes választásokat ebben az országban!

Nem arról szól, hogy felborítsunk egy eredményt, hanem arról, hogy megbizonyosodjunk a választások sértetlenségének fenntartásáról!

Ezt minden amerikainak akarnia kellene! Ha nem minden amerikai ért ezzel egyet, akkor kérdezzék meg maguktól, hogy miért?

Ha pedig az Önök kamuhírek csatornái nem számolnak be erről, vagy nem engedik meg Önöknek, hogy erről beszámoljanak igazságosan és alaposan, akkor kérdezzék meg maguktól, hogy miért nem?

Ez teljes mértékben egy törvényes, jogi alap!

Megkértek bennünket, hogy mutassunk be egy teljes ügyet, ami általában években telik egy polgári eljárásban!

Ügyész voltam, bíróság elé álltam már olyan ügyekkel, amelyekben sokkal egyszerűbb tények voltak!

Történt egy dolog, aminek pár perc a lefolyása, és mégis több napot vesz igénybe (a bíróságon) és esküdtszéki eljárásról van szó!

Ez itt most a közvélemény bírósága!
Mi nem a közvélemény bíróságon tárgyaljuk az ügyünket, mert ha így lenne, akkor elfogulatlan esküdteket kapnánk!

Én 99%-ukat kihúznám az esküdtszék listájáról és meg is engednék nekem, a kamu híradás miatt, amit Önök biztosítanak!

Önök nem elfogulatlan esküdtek! És amíg Önök nem lépnek ki az újságírói szerepeikből, és el nem mennek egy tárgyalóterembe, ahol olyan bírák leszek egy padon, akik esküt tettek arra, hogy elfogulatlanok lesznek a hatalommegosztás kérdésében, addig az Önök véleménye nem számít!

A tények számítanak, az igazság számít, ha pedig Önök igazságos riporterek, akkor erről igazságosan és helyénvalóan számolnak be és műsoridőt engednek a médiacsapatunknak és a jogi csapatunknak is!

Teljesen megdöbbentő, hogy Önök csak a margókról számolnak be és láttam, hogy mindannyian fotóztak épp most és már előre látom, hogy mik lesznek a címlapjaik!

Ha Önök nem hajlandóak beszélni azokról a bizonyítékokról, amik be lettek mutatva, akkor az teljes mértékben elfogadhatatlan újságírói normák szempontjából!

Ez itt egy nyitóbeszéd, egy olyasvalami, ahol elmondtuk, hogy mit fognak mutatni a bizonyítékok és adtunk Önöknek egy rövid leírást! Egy tárgyalóteremben ez mindig így történik, ahol ez nem a tényfeltárási eljárás, hanem csupán egy áttekintő!

Ezt adtuk ma Önöknek, mert az amerikai emberek megérdemlik, hogy megtudják mit fedtünk fel az utóbbi pár hétben!

Emlékezzenek, ez egy nagyon rövid időkeret, ez itt pedig egy elsőrangú ütőerő-csapat, akik az elnök és a kampány nevében járunk el annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk az alkotmányunk megvédéséről!

Mi az uralom (szabályok) nemzete vagyunk, nem pedig az uralkodók nemzete!

Nincs olyan, aki csak úgy kiválaszthatja, hogy ki lesz a következő elnök, az amerikai emberek akaratán kívül!

Az pedig a mi feladatunk, mert amikor választási csalásról beszélünk, akkor valójában választási tisztviselő csalásról van szó!

Ez nem maradhat így! Az alkotmány megköveteli, hogy az államok törvényhozói hozzák a választási törvényeket. Akkor is az Egyesült Államok alkotmányának kell megfelelniük!

Ebben az esetben viszont az történt, hogy államokbeli és helyi tisztviselők egészen a felső szintekig megváltoztatták a szabályokat!

Ezt teszik a demokraták: ha nem tetszenek nekik a szabályok, akkor megváltoztatják!

Az utolsó pillanatban változtatják meg, manipulálják, meg akarják dönteni az amerikai rendszerünket!

Az Alapítóink annyira lángelmék voltak, hogy ezt előre látták!

Azt, hogy lesz korrupció, lesz külföldi befolyás, lesznek olyan próbálkozások, hogy manipulálják a választások eredményét, főleg annál a személynél, akit ők Főbírónknak hívtak!

Arra biztatnám mindannyiukat, hogy menjenek haza és olvassák el Alexander Hamilton “Federalist 68”-át és lássák, hogy ő hogyan írta le az álláspontját arról, hogyan kellene elfogadni és jóváhagyni az elektori kollégiumot és azt a folyamatot, ahogyan mi választjuk az elnökünket!

Az elnökünket nem azért választjuk az elektori kollégium által, hogy ezzel a választókat megfosszuk szavazataitól, hanem azért, mert ez egy biztonsági mechanizmus, pontosan olyan színtű korrupció ellen, amit mi éppen felfedünk!

És minden amerikainak hálásnak kellene lennie azért, mert Alapítóink annyira előrelátóak voltak és beiktatták ezeket a védelmeket és a rendelkezéseket azért, hogy az érvényes és törvényes szavazatunktól ne lehessen minket megfosztani!

Mi ennek a szószólói vagyunk!

Meg akarunk bizonyosodni arról, hogy a választás sértetlensége védve marad, és az Önök elnöke, Trump elnök… annyira büszkék vagyunk, hogy ő részese ennek a harcnak, mert ő érti, hogy amikor letette a hivatali esküjét, arra esküdött fel, hogy fenntartja és megvédi az Egyesült Államok alkotmányát!

Ő éppen ezt teszi!
És mi is ezt tesszük!

Meggyőződésünk, hogy ezen, a győzelemhez vezető többszörös útvonal által elérjük azt a tényleges eredményt, amire a bizonyítékok mutatnak!

Ez viszont nem arról szól, hogy javunkra fordítsunk egy választási eredményt, hanem arról, hogy megbizonyosodjunk, a szabad és becsületes választások védettek és megőrizve maradnak az összes jövőbeli amerikai választásokon!

Ha az Egyesült Államok enged a korrupciónak, vagy az ilyen féle választási integritás… katasztrófának, akkor egyetlen egy választás sem lesz megvédve innentől kezdve!

És mindannyiunknak nagyon is tisztában kell lennünk ezzel!

Mi vagyunk azok a képviselők, akik itt állnak ebben a résben és akik védik Trump elnököt és akik a nap végén Önöket védik, az amerikai embereket!

Végső soron ez az Amerikai Egyesült Államokról szól! Mi pedig biztosra akarunk menni, hogy ezt óvjuk és megvédjük!

Ahogy pedig a kollegáim is elmondták, nem hátrálunk, nem hagyjuk,
hogy megfélemlítsenek minket, Trump elnök nem hagyja, hogy megfélemlítsék őt, Önöknek, az amerikai embereknek sem kellene ezt hagyniuk!

Önöknek, a sajtónak, minderről igazságosan kellene beszámolniuk és tudniuk kellene, hogy ez fontos

 • a választás sértetlenségének szempontjából,
 • és fontos a nemzetünk jövője szempontjából!

Szóval egy áttekintőt adtunk most Önöknek, de fogadják el, hogy ez itt nem egy bíróság!

El fogunk oda jutni és van időnk és vannak olyan alkotmányi rendelkezések, melyek érvénybe lépnek, amikor bemutatjuk a korrupciót és a jóvátehetetlenül… vitatott és megváltoztatott… szavazatokat, melyek teljes mértékben korruptak, mindezekben a megyékben!

Jóvátehetetlenül kompromittálódtak!

Ezt meg fogjuk mutatni, de meg kell adniuk nekünk ezt a lehetőséget!

Ez itt csupán a nyitóbeszédünk volt, és lehetőségünk van odáig eljutni, időnk is van hozzá, és meg fogjuk tenni!

Ez itt az Amerikai Egyesült Államok és büszkén állunk ki Donald J. Trump elnökért!

Köszönöm!” /Fordította: VilagHelyzete.com/

A teljes sajtótájékoztató angol nyelven.

Soros neve is előkerült.

Az ügyvédek által ismertetett legfontosabb állítások a következők voltak:

 1. A megfigyelőket állítólag megakadályozták abban, hogy megnézzék a postai küldemények felnyitását. Giuliani arról beszélt, hogy sok postai küldeményt anélkül nyitottak ki, hogy a megfigyelők ellenőrizhették volna a megfelelő aláírást, ami kulcsfontosságú védelem a csalás ellen. Ezek a szavazatok szerinte „semmisek”, különösen ott, ahol a borítékokat eldobták, haszontalanná téve az újraszámolásokat.
 2. Állítólag a törvényeket sem egyenlő módon tartották be és alkalmazták bizonyos megyékben, az ügyvéd Pennsylvaniát említette példaként, amelynek legfelsőbb bírósága a választások előtt új, laza szavazási szabályokat hozott létre. Giuliani azt állította, hogy több helyen is csaltak a választók számával.
 3. Giuliani elmondta, hogy Pittsburgh-ben a leadott ideiglenes szavazatok közül sokat olyan személyek adták le, akik már egyszer leszavaztak. Azt állította, hogy a demokraták kitöltötték azoknak az embereknek a hiányzó szavazólapjait, akik nem mentek el voksolni.
 4. A választási tisztviselőknek állítólag azt mondták, hogy ne keressék a hibákat a szavazólapokon, és vonják vissza a szavazólapokat. Giuliani egy olyan tisztviselő nyilatkozatát idézte, aki megesküdött rá, hogy azt mondták neki, hogy ne zárja ki a hiányosságok miatt és ne vonja vissza a szavazólapokat.
 5. Giuliani elmondta, hogy Michiganben 60 ember tanúskodott arról, hogy a szavazólapokat gyorsan „előállítják” és kétszer-háromszor megszámolják. Állítólag legalább 60 000, legfeljebb 100 000 szavazólapot érintett az ügyben.
 6. A hiányzó szavazólapokat Wisconsinban anélkül fogadták el, hogy először ellenőrizték volna őket. Giuliani megjegyezte, hogy Wisconsin állam törvényei szigorúbbak voltak a hiányzó szavazólapok tekintetében, mint a legtöbb államban, mégis azt állította, hogy Milwaukee területén 60 000, Madison területén pedig 40 000 hiányzó szavazatot számoltak össze anélkül, hogy azt összeadták volna a beérkezett voksokéval és összehasonlították volna a választásra jogosultak számával.
 7. Néhány körzetben állítólag több probléma is felmerült, így például előfordult, hogy több szavazót regisztráltak, mint amennyi lakos van. Giuliani szerint szokatlanul sok overvóta volt a körzetekben Michiganben és Wisconsinban. Állítása szerint ez az oka annak, hogy a republikánusok a Wayne megyei Canvassers Igazgatóságban megtagadták a héten az ottani eredmények igazolását. Azt is mondta, hogy voltak külföldön kívüli szavazók Giorgiában, és olyan emberek, akik kétszer adták le a voksukat.
 8. A szavazógépek és a szoftverek állítólag a venezuelai rezsimhez és Soros György baloldali adományozóhoz kötődő vállalatok tulajdonában vannak. Sidney Powell azzal érvelt, hogy az amerikai szavazatokat a tengerentúlon számolják, és hogy a Dominion szavazógépeket és a Smartmatic szoftvereket külföldi érdekek irányítják, algoritmusokkal manipulálva az eredményeket. Powell külön megjegyezte, hogy a Smartmatic tulajdonosai között volt két venezuelai állampolgár, akik állítólag kapcsolatban álltak Hugo Chavez és Nicolas Maduro rendszerével. Az ügyvédi csoport állítása szerint olyan statisztikai rendellenességek voltak, mint például a hatalmas Biden-szavazatok, amelyek csak manipulációként magyarázhatók – ami állításuk szerint a hajnali órákban történt, mivel a szavazatszámlálás elakadt. (A vállalatok vitatták ezeket az állításokat erőteljesen.)
 9. Az Alkotmány előírja az elnök megválasztásának folyamatát, ha a szavazás sérült. Jenna Ellis azzal érvelt, hogy a média bitorolta a hatalmat a választás győztesének nyilvánítására. A 68. számú föderalistára hivatkozva azt állította , hogy az elnök kiválasztásának alkotmányos folyamata eljárási biztosítékokkal rendelkezik a korrupció és a külföldi befolyás ellen. Giuliani kijelentette: Trump győzött, mert a kulcsfontosságú államokban Biden és Trump között jelentős különbség van, közel kétszerese a Trumpra leadott szavazatszám, mint Bidennek. Giuliani olyan bizonyítékokat is bemutatott, amiket eskü alatt tettek, két tanúvallomást is idézett, de hozzátette, hogy a csalásról sokkal több magánszemélytől származnak tanúvallomások és bizonyítékok. Szerinte pert indíthatnak Arizonában, valamint az új-mexikói és virginiai szabálytalanságokat is vizsgálni fogják. Giuliani a médiát is okolta, azzal érvelve, hogy félrevezető információkat szolgáltattak, és engedték, hogy Trump törvényes csapata ellen fenyegetések jelenjenek meg.

Pikáns, hogy az élő sajtótájékoztatót szinte alig néhány csatorna közvetítette és volt, ahol meg is szakították az adást, míg másutt a hanggal akadtak állandó problémák. A legtöbb sajtóorgánum jóval azután kezdett hírt adni az eseményről, miután annak már vége volt, így abból csak kiragadott részleteket tettek közzé.

Forrás:
https://www.alternativhirek.com/2020/11/fontos-es-utos-rudy-giuliani-es-jenna.html
https://pestisracok.hu/breaking-news-trump-ugyvedje-eppen-most-mondja-el-milyen-bizonyitekaik-vannak-arra-hogy-elcsaltak-a-valasztast-elo/