Sympathia.hu

Tények és valóság

A 2020-as év volt a legszokatlanabb.

A CCP (Kínai Kommunista Párt) vírus által okozott soha nem látott globális járvánnyal kezdődött, és a világot magával ragadó amerikai elnökválasztással zárult.

November 3-án, a választások éjszakáján anomáliák széles választékát figyelték meg, amelyet nagyszámú, konkrét, választási csalásokról szóló állítás követett. Mivel a választás sérthetetlensége továbbra is megkérdőjelezett, és a bizonyítékok továbbra is megjelentek, a legtöbb mainstream média ragaszkodott az egyoldalú elbeszéléshez azáltal, hogy a 2020-as választásokat az amerikai történelem legbiztonságosabb választásának nevezte, és igyekezett az ellentétes hangokat elhallgattatni.

A 2020-as választások eredményei nemcsak az Egyesült Államok jövőjéről döntenek, hanem meghatározzák a világ jövőjét is.

A választási éjszakát követően a The Epoch Times nyomozócsoportja gyorsan dolgozni kezdett. Megkísérelve a választás hátterében álló esetek feltárását, Joshua Phillip oknyomozó riporter az egész országban bejárta a billegő államokat, hogy a visszaélést bejelentőkkel, a nagy adat- és a választási-szakértőkkel interjút készítsen.

Ez az első tényfeláró dokumentumfilm, amely nyilvánosságra hozza a választás sérthetetlenségét a 2020-as amerikai elnökválasztás kapcsán.

Miért állították le a szavazatszámlálást a kulcsfontosságú államokban a választások éjszakáján? Milyen problémák és lehetséges csalások társulnak a levélszavazáshoz? Biztonságos-e a Dominion Voting Systems? Mi áll a 400 millió dollár mögött, amelyet a Dominion Voting Systems anyavállalata kevesebb mint egy hónappal a választások előtt kapott? Ki próbálja manipulálni az amerikai választásokat a kulisszák mögött? Ki teszi egyre megosztottabbá az amerikai társadalmat? Mi lesz Amerikával ezen a történelmi fordulóponton?

Mit kellene neked, nekem és minden hazafias amerikainak választania? Egy részletes nyomozási jelentést mutat be a The Epoch Times oknyomozó csapata.

Nézzd meg a dokumentumfilmet az Epoch Times és az NTD weboldalain:

The Epoch Times website:
TheEpochTimes.com

NTD website:
NTD.com

Forrás:
https://www.theepochtimes.com/2020-election-investigation-who-is-stealing-america_3617562.html